orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Probiotiki dnevna simbioza ProCare (30 kapsul)

Probiotiki dnevna simbioza ProCare (30 kapsul)

Prodajna cena: 28,95 €
Opis

Simbiotična mešanica ProCare je mešanica štirih sevov probiotičnih bakterij Lactobacillov in Bifidobakterij, ki so po svetu uporabljeni že več kot 15 let. Vsak sev je bil izbran preko edinstvenega procesa, namenjenega identifikaciji najmočnejših in najbolj klinično učinkovitih probiotičnih sevov in je eden najbolj preučevanih več-sevnih probiotikov na svetu. Simbiotična mešanica ProCare zagotavlja 12.5 miljard živih, dobrih bakterij na kapsulo.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega. V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus. Črevesne bakterije, ugotovljene kot ustrezne sestavine v prehranskih dopolnilih vključujejo Bifidobakterije in Lactobacillus vrste. Ključnega pomena, za zdravje ljudi je, da se ohranja ravnotežje med temi vrstami.

 

Več o uporabi probiotikov si preberite v prispevku na blogu: Probiotiki - za življenje! ter njegovem nadaljevanju: Sindrom razdraženega in sindrom propustnega črevesja ter hormonsko neravnovesje.

Več o probiotični mešanici ProCare preberite v prispevku: Procare - s študijami podprta mešanica za sindrom razdražljivega črevesja in imunski sistem.

 

Deklaracija:

procare


VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

torek, 08 november 2016
Imela sem razdraženo črevesje in po prvi kuri že občutim olajšanje. Tudi pri odpronosti računam na dobre učinke :)
Nina Ožura
torek, 08 november 2016
Pri tezavah z napihnenostjo,splosno utrujenostjo in nerednim odvajanjem,kljub dobri prehrani in gibanju,sem poskusila s kuro probiotikov.ze kmalu so bili rezultati vidni.res so odlicni.
mateja82
ponedeljek, 07 november 2016
prvič sem poizkusila s probiotikom in sicer po prebranem članku (kateri je primeren zate?)in morem reči, da sem zelo zadovoljna! kdaj pa kdaj me muči razdraženo črevesje in zaprtost in odkar ga jemljem, teh težav nimam več. že po enem tednu sem občutila razliko.
subrincka
torek, 10 maj 2016
Kupili za sina za krepitev oz. vzpostavitev ravnovesja črevesne flore in že po krajšem jemanju je bilo njegovo počutje boljše, prebava urejena. Pa tudi kot zdravilo za herpes smo ga uspešno testirali in bili nad rezultatom zelo zadovoljni. Na herpes nanesli del kapsule in hitro rešili neprijetno situacijo.
zigana12
torek, 10 maj 2016
Probiotiki so super, so mi ze veckrat pomagali pri neprijetnih prebavnih tezavah. Njihovo delovanje je mozno zacutiti ze v parih dneh. Priporocam se posebej tistim, ki veliko potujete in se tezko prilagodite okolju oziroma prehrani.
TMartina
ponedeljek, 09 maj 2016
Sem bila v dvomih, ali bo res pomagalo. In kljub desetletju kroničnih težav s prebavo, so se spremembe na bolje pokazale že po prvih desetih dneh jemanja.
petraj
četrtek, 14 januar 2016
Res odličen izdelek, tudi meni je pomagal, imela sem res razdraženo črevesje. Prvo izboljšanje je bilo že po nekaj dneh jemanja. Priporočam.
katjabucar
torek, 18 avgust 2015
Odličen izdelek, odličen rezultat! Boljša prebava in počutje že po enem tednu.
ladushki

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani