orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

Probiotiki dnevna simbioza (90 kapsul)

Probiotiki dnevna simbioza (90 kapsul)

Prodajna cena: 28,95 €
Opis

Simbiotična dnevna mešanica probiotikov je strokovna formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije (splošno znane kot probiotike), z dodanimi prebiotiki. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinski izvor inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in Bifidobakterij, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Simbiotična dnevna mešanica Viridian Nutrition je na voljo tudi v prahu ali v močnejši obliki 20 miljard na kapsulo. Izdelki ne vsebujejo mleka ali mlečnih sestavin.

Človeško črevesje, mikrobiota, je dom ogromne populacije bakterij. Več kot 100 trilijonov bakterij naseljuje človeško črevesje, kar je 10x več od števila celic v našem telesu. Zaradi velikosti in pomembnosti črevesnih bakterij, lahko to populacijo mikrobiote gledamo tudi kot bakterijski organ, velikosti naših jeter in prav tako, če ne še bolj, pomembnega. V črevesju se nahaja okoli 400 vrst bakterij, vključno z Bacteroides, Lactobacillus, Clostridium, Fusobacterium, Bifidobacterium, Eubacterium in Peptostreptococcus bakterijami.

 

Deklaracija:

simbmesanica90kapsul


VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

 

Mnenja

ponedeljek, 07 november 2016
te probiotike smo jemali lani in so se super obnesli, čeprav s prebavo nimam težav, so se moja čreva vseeno veselila... še naprej jih bomo uporabljali ;)
zehra
torek, 10 maj 2016
Zelo dobri probiotiki! Predvsem je pomembno, da so naravni in to me je prepricalo. Izboljsala se je prebava in pocutje.
Majaklan
torek, 10 maj 2016
Probiotike uporabljam en mesec, v tem času se je moje splošno počutje zelo izboljšalo, tudi lasje in koža, da ne omenjam prebave ;) Močno priporočam!
mirjamarh
torek, 10 maj 2016
Probiotiki, ki so postali moja stalnica :). Pomagajo mi pri prebavi, moji nečisti koži ter pri splošnem počutju. Tako, da jih ne zamenjam, priporočam ;)
TinaD
torek, 10 maj 2016
Ti bodo postali stalnica na moji polički! Sodoben prehiter način življenja terja več pozornosti do mojega telesa, in te se učim v zadnjih letih. Redno jemanje probiotikov je eden v vrsti ukrepov. Ta izdelek mi je izboljšal prebavo, zmanjšal napihnjenost, slabo počutje in utrujenost, željo po sladkarijah in drugi nezdravi prehrani, imam več energije in tudi splošno psihično razpoloženje je boljše. Dr. Alojz Ihan ni falil s tem, ko probiotike imenuje "psihobiotiki" - povezava z možgani je po moji izkušnji še kako preverljiva in občutna! Hvala, Viridian. Ni primerjave z izdelki ostalih znamk na trgu in ostajam zvesta tem.
Ana K.
ponedeljek, 09 maj 2016
Probiotiki, ki resnično pomagajo. Imela sem dalj časa težavo z izpuščaji na obeh rokah in ker nisem hotela uporabljati kortikosteroidno kremo, ki mi jo je predpisala zdravnica sem se raje obrnila na prijazne punce v OrCi :-) Probiotike sem jemala 2 meseca in izpuščaji na rokah so izginili. Priporočam!
TanjaLoncar

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani