orca facebook

Novosti

Izdelki v akciji

Darilni boni

Čaji in tinkture

Ne spreglejte ...logo_dzzz-lj_dolg

banner krzno 1

sugarstripease_logo

SUGAR STRIPEASE: IZVEDENCI ZA SLADKO ODSTRANJEVANJE NEZAŽELJENIH DLAČIC

Sva Rosie in Hafiz Khandwala in  Sugar StripEase sva ustvarila po dolgih letih izkušenj in učenja v svetu odstranjevanja dlak. Želela sva nekaj nežnega, učinkovitega in dolgotrajnega in to tudi ustvarila. Sladkorno odstranjevanje dlačic sva predstavila Angliji in Evropi še preden so to storile druge \'velike\' znamke.

Sladkanje sva dala v tretjo prestavo in stopila na plin, kajti ženske so hotele nekaj hitrega in nebolečega, kar zagotavlja dolgotrajno svilnato, gladko in nerazdraženo kožo. Čeprav na prvi pogled morda tak način odstranjevanja dlačic izgleda nadvse preprost, le mi vemo, da je v resnici precej zapleteno najti pravo razmerje med sestavinami, da je depilacija uspešna. Zaradi vsega našega truda je rezultat sladkanja čutna, gladka in mehka koža zapeljivega telesa.

SugarStripease_

NARAVNO ODSTRANJEVANJE DLAČIC: SUGAR STRIPEASE


 Sugar StripEase je 100% naraven izdelek za učinkovito odstranjevanje nezaželjenih dlačic. Je povsem brez sintetičnih sestavin in zaradi svoje sestave primeren tudi za zaužitje (lahko si ga namažete na muffin ali riževe vafelj, če želite :). Izdelek je primeren za uporabo po celem telesu.

Trakovi za odstranjevanje dlačic so pralni, torej primerni za večkratno uporabo - s tem prihranite denar in pomagate pri varovanju matere Zemlje. Sugar StripEase je prijazen tako do kože, okolja kot tudi do živali. Izdelek in sestavine v nobenem procesu niso testirane na živalih. Certifikat BUAV in Vegan.

Skrajni čas je, da se tudi ti pridružiš sladkorni mrzlici - za kožo, ki bo gladkejša, svilnata in mehkejše, kot je bila kdaj koli poprej ... Ne verjameš? Poskusi. ;)

Sugar StripEase

Brezplačna dostava

dostava

Prijava uporabnika

 x 

Košarica je prazna

Iskanje


Izdelava spletne strani